lørdag 6. april 2013

Vårforberedelsar

 
I går planta eg dei fyrste uteplantene for våren;"knappeblomster". Og i dag har snøen lagt seg som eit tjukt kvitt teppe her på Sunnmøre! Utrulig kor veret kan skifte her frå ein dag til ein annan. Er jammen glad eg tok desse bileta i går, slik eg med dette kan delta i Nib si utfordring for april: "Vårforberedelsar". Eg kosa meg i alle fall veldig med å ta bileta. Ønsker deg ein fin laurdag uansett korleis veret er der du bur!
 
 
 
 

6 kommentarer:

 1. Friskt og fint :) fancy utstyr. :) lykke til i utfordringen :) klems Diana

  SvarSlett
 2. Så lekker og fargerik uteplass du har!!
  Stiligrte hageredskapen jeg har sett!
  Ønsker deg en NydeligFlott søndag
  og lykketil i Nib´s utfordring!
  Klem fra Julie:-)

  SvarSlett
 3. Nydelige drømmebilder - kan jammen trenges - ikke bedre her på Nordmøre heller enn at votter passer bedre enn hagehansker:) Men; i slutten av denne uka kommer mildere dager om vi skal tro værspåerne på yr.....gleder oss:))) Klem

  SvarSlett
 4. For nokre herlege fargerike bilder! Her oser det av vår, bilder til å bli glad av!
  Masse lykke til!
  Klem:)

  SvarSlett
 5. Hei du, bloggfrende! Så koselig hilsen du har lagt igjen inne hos meg i den dynamiske salongen min. Og for en vårlig stemning det er her inne hos deg gitt. Elsker de sterke fargene dine i dette innlegget. Lykke til med NIB-utfordringen , og herlige vårdager til deg. Kjenner jeg blir glad av de fargerike detaljene dine her inne. Hilsen på tampen av en søndagskveld ønskes deg her fra Grenland.

  SvarSlett
 6. Hei på deg:O)! Så flott med sterke farger i kontrast med duse rosa blomster! KJempe fint bidrag:O) Masse lykke til i utfordringen:O) KLem fra Neri :O)

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.