onsdag 10. april 2013

Nib-medlem

 
 
 
 
 
 
 
Eg har no blitt medlem i Nib! Kjekt og ekstra inspirerande for vidare blogging. Hadde tenkt å legge ut nokon andre bilder i kveld, men har forelska meg i desse blomsterbilda. Blomane som eg plante ut forrige veke måtte nemleg få bli med inn for å overleve dei store snømengdene vi har hatt på Sunmøre siste tida..Er redd for å gjenta meg sjølv når det gjeld bildebruk og fargevalg, men desse bilda måtte eg berre dele!             

4 kommentarer:

 1. Nydelige blomster det der...fin dag til deg:)

  SvarSlett
 2. De blomstene er så nydelige <3! Tusen takk for kjempe koselig kommentar inne hos meg:D! Jeg blir alltid litt ekstra glad når noen sier de liker lysekronen fordi den er litt stor i.f.h til bordet. Men jeg liker den veldig godt selv etter den fikk skjermene på så her blir den:O).

  Gratulerer med NIB medlemskap du òg! De har tydeligvis hatt en skikkelig opptaksrunde i går (endelig:O)!).

  Så hyggelig at du har lagt deg til som følger, velkommen skal du være <3 :O)! Her så det riktig så koselig ut så jeg legger meg til her hos deg òg:O). Vi blogges ;)

  Ps: man må taste inn kode for å legge igjen kommentar hos deg. Veit at det kan gjøre at folk velger å droppe å legge igjen kommentar. Så ville bare si det i tilfelle du ikke var klar over det så du kan fjerne den hvis du vil:O)

  KLem fra Neri :O)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med medlemskap! Så gøy da:-) nydelige blomster! Fortjente noen bilder de ja:-)

  Klem fra Marte.

  SvarSlett
 4. Så fine og flotte billeder du maler.
  Har lagt mig til som fast læser af din blog.
  God aften til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.