tirsdag 7. januar 2014

Blanke ark på kjøkenet

 
 
 
 

 
Månadens utfordring hjå NIB er "Blanke ark på kjøkenet". Med dessa bileta frå kjøkenet mitt deltek eg herved i månadens utfordring. Eg er glad i å vere på kjøkenet mitt, både fordi eg likar å lage mat og fordi eg syns eg har eit koselig og passe stort kjøken. Eg har mange ulike fargar der, turkis, lilla og gult blant anna. Mange brukte og arva møblar og ting og tang. Det har vore stor diskusjon på NIB sine sider i det siste, og det har blitt sagt at NIB viser for lite variasjon og at det er dei same som vert valgt ut til galleri og finale gong på gong. Ein ting eg har sett er at det ofte er dei som tek dei beste bileta som kjem vidare. Sjølv tek eg bilete med eit 10 år gamalt digitalt lommekamera og drøymer om eit flott speilreflekskamera, det er høgt oppe på lista i alle fall! Enn så lenge må eg eg bruke det eg har, og gjere det beste ut av det.Håper du likte bilda eg deler! Blir i såfall glad for ein kommentar.
 
For fleire bidrag kan du gå til NIB si heimeside ved å klikke HER.

6 kommentarer:

 1. For et koselig kjøkken du har. Jeg er glad i gamle ting. Ser du har "Tor Viking" kanne til og med. Jeg samler på det serviset. Gled deg til du får speilreflekskamera. Det blir et før og etter.... Hilsen Drude

  SvarSlett
 2. Må bare skrive at jeg Elsker (med stor E) den lilla benken din. Jeg har en stor samling gamle stoler hjemme hos meg, og får bare ikke nok. Veldig hyggelig spiseplass, og originale interiørartikler. Lykke til i utfordringen. Klem fra Monica.

  SvarSlett
 3. Koselig kjøkken, herlig med god blanding av nye og gamle ting. Lykke til i utfordringa!
  Klem fra Signe.

  SvarSlett
 4. Det er herlig med friske farger! Lykke til og en fortsatt fin uke! :)

  SvarSlett
 5. For et lunt og hjemmekoselig kjøkken du har.
  Ønsker deg lykke til i utfordringen!

  SvarSlett
 6. Så flotte farger du har i hjemmet ditt :) En fryd for øyet.

  Smil og klem fra Lite hi

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.