lørdag 4. mai 2013

Resultat av sykurs

 
 
 
 

Eg er ferdig med sykurset eg byrja på i vår, og resultatet vart 2 bukser til guten min og ein barnekjole. Er litt stolt av meg sjølv, for hadde omtrent ikkje tatt i ei symaskin før kurset. Det var ikkje lett, men når ein har lært prinsippet for korleis ein skal sy så kan ein det til neste gang. Men tidkrevande er det, og det krev både nøyaktigheit og tålmodigheit. Når eg malar bilder kan eg alltids male over om eg angrar på noko, med sying er det ikkje så lett. Neste prosjekt er å sy kjole til meg sjølv, om berre tida strekk til. Apropos gjenbruk, kjolen er laga av ein duk og ein bluse eg var lei av. God helg!
 

4 kommentarer:

 1. God søndagskveld til deg! :-) Så utrolig koselig hilsen du har lagt igjen på bruktduellen inne i min lille dynamiske salong. Åh, så glad jeg blir over slike tilbakemeldinger. Vi er jommen heldige du, som er en del av et så bejaende, positivt og herlig bloggmiljø som her i Norge, hva? Må ellers bare få sagt at jeg er megaimponert over resultatet av sykurset ditt! Er det mulig? Ser jo bare såå flott ut, og alt annet enn "amatørsøm", - forstå meg rett.... Jeg kan ikke tre i en eneste symaskin, og har alltid satt alt bort til min mor. Fikk jommen meg litt lyst til å prøve meg selv også nå. Skjønt, kan det virkelig være sååå enkelt?! God klem til deg fra meg.

  SvarSlett
 2. Hei!
  Fant bloggen din via en annen blogg!:)
  Så fint tøy du har lært deg å sy:)
  Selv har jeg også prøvd meg på litt barnetøy som jeg selger.
  Det tar utrolig lang tid og man må være nøye som du sier:) Men man blir så stolt når man får det til:)
  Legger meg til som følger av den fine bloggen din:)
  Ha en fin kveld!
  Klem fra Reidunn

  SvarSlett
 3. Wow! Sånt blir jeg vanvittig imponert over :-) Flink! Elsker kjolen. Den skulle dattera mi hatt ;-)

  Ha en fin dag.
  Klem fra Monica :)

  SvarSlett
 4. Takk for hyggelig hilsen på bloggen min. Og så fint at det gjorde at jeg ble bevisst bloggen din. :) Jeg legger meg til som følger, for her var det mange glade farger..!

  Ha en finfin mandag. :)


  Monja

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.